Murlà & Contreras Advocats S.L.P., per protegir els drets individuals sobretot en relació amb els tractaments automatitzats i amb voluntat de ser transparents amb els seus usuaris, ha establert una política que recull el conjunt d’aquests tractaments, les finalitats perseguides per aquests últims, la legitimitat dels mateixos i també els instruments a disposició de l’usuari perquè pugui exercir els seus drets.

Les dades que l’usuari faciliti quedaran incorporades als fitxers propietat de Murlà & Contreras Advocats S.L.P.. En compliment del que estableix el RGPD, l’usuari podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació / supressió, oposició, limitació o portabilitat. Per això ha de contactar amb nosaltres a info@murlacontreras.com.

Responsable del tractament

El responsable de les dades personals és Murlà & Contreras Advocats S.L.P., d’ara endavant el titular, amb domicili a Diputació, 305, 4-4B · 08009 Barcelona, i el correu electrònic de contacte és info@murlacontreras.com.

Recollida de dades

Les dades són recollides per Murlà & Contreras Advocats S.L.P., a través de formularis de contacte, sol·licituds d’adhesió al butlletí electrònic i els comentaris al blog.

Finalitat i conservació de les dades personals

La finalitat del tractament de les dades personals que es puguin recollir són usar-les principalment pel Titular per a la gestió de la seva relació amb l’usuari, poder oferir productes i enviar-li comunicacions promocionals i informatives a través de correu electrònic o newsletter, millorar l’experiència d’usuari i, si n’és el cas, per tramitar les seves compres a través de la botiga online. L’interessat pot oposar-se a rebre aquest tipus de comunicacions promocionals, ara o en qualsevol altre moment, enviant un correu electrònic a info@murlacontreras.com. Les dades personals de l’usuari es conservaran mentre no se sol·liciti la seva supressió.

Destinataris de les dades

Les dades personals recollides es cediran únicament a l’empresa que gestiona l’allotjament de la pàgina web de Murlà & Contreras Advocats S.L.P., i l’empresa de transport que s’encarregués de lliurar els productes de la botiga en línia. El Titular no es fa responsable de la política de privacitat respecte a les dades personals que pugui facilitar a tercers per mitjà dels enllaços disponibles a la nostra pàgina web. En conseqüència, el Titular tampoc es fa responsable dels danys o pèrdues derivats de l’ús d’aquests enllaços o material de tercers.

Drets de l’usuari (drets ARCO)

L’usuari pot accedir a les seves dades personals, així com sol·licitar la rectificació o cancel·lació quan ja no siguin necessàries les finalitats amb què van ser recollides enviant un email a info@murlacontreras.com.

La present Política de Privacitat pot ser modificada per adaptar-la als canvis que es produeixi en la pàgina web, així com modificacions legislatives o jurisprudencials sobre dades personals que vagin apareixent, pel que exigeix la seva lectura cada vegada que ens faciliti dades personals a través d’aquest web.