MURLÀ&CONTRERAS

Murlà & Contreras Advocats SLP, ofereix serveis legals i assessoria legal en Dret d’Estrangeria i Dret Animal. El despatx, que destaca per la seva vocació internacional està composat per professionals altament especialitzats i compromesos amb la recerca acadèmica. Al nostre equip comptem amb advocats capacitats per assessorar legalment els nostres clients nacionals i estrangers. A Murlà & Contreras Advocats oferim als nostres clients un recolzament integral per la realització dels seus projectes. Confiabilitat, responsabilitat i excel·lència són els valors que ens guien a Murlà & Contreras Advocats en el desenvolupament del nostre objecte social.

L'EQUIP

Sra. Núria Murlà i Ribot

Sòcia fundadora

Col·legiada exercent per compte propi de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB).

La Núria Murlà és Llicenciada en Dret per la Universitat de Girona, Diplomada en Gestió i Administració Pública (Universitat de Girona) i Màster en Dret Animal i Societat (Universitat Autònoma de Barcelona). Ha realitzat cursos d’especialització en Ciència Política i Dret Local (Universitat de Girona) i en Dret Penitenciari (Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona).

Ha treballat en els camps del Dret Administratiu, amb especial èmfasis en el Dret local, en àrees del Dret civil com contractes, família i successions i en Dret animal. Entre 2014 i 2016 va ser coordinadora acadèmica del Màster en Dret Animal i Societat de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Dr. Carlos Andrés Contreras i López

Soci fundador

Col·legiat exercent per compte propi de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB) des de 22 de juliol de 2010.

En Carlos Contreras està habilitat per l’exercici del Dret tant a Espanya com a Colòmbia. És Advocat de la Pontificia Universidad Javeriana (Bogotá, 2007) i Llicenciat en Dret de la Universidad del País Vasco (Sant Sebastià, 2008). S’ha especialitzat en Estrangeria i Dret Civil. Compta, a més, amb amplia experiència en el Dret Animal i Dret Ambiental, amb vàries publicacions que així ho avalen.

És Doctor en Dret Privat per la Universitat Autònoma de Barcelona )Bellaterra, 2014), Màster en Iniciació a la Recerca en Dret del comerç i la contractació (UAB, 2010), Diploma d’estudis avançats en Dret romà (UAB, 2010) i Diploma d’estudis superiors especialitzats en dret del comerç i la contractació (UAB, 2017). També ha cursat el Postgrau de Pràctica Jurídica de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona en el Dret civil i el Dret penal (2016-2017).

Va ser Becari I+D del Ministeri d’Economia i Competitivitat del govern espanyol i Professor associat de Dret romà a la Universitat Autònoma de Barcelona. Entre 2011 i 2016 va ser coordinador de formació del Màster en Dret Animal i Societat (UAB) i personal docent i investigador del Centre d’Estudis i Recerca ICALP (International Center for Animal Law and Policy) de la UAB.

Va exercir d’assistent jurídic a Pich & Abogados (Barcelona, 2009-2010) i a l’empresa de serveis públics Avantel S.A. (Bogotá, 2007). Va realitzar la pràctica jurídica a la secció tercera del Cionsell d’Estat Colombià (Bogotá, 2006) i actualment és columnista d’Ámbito Jurídico (Bogotá).

COL·LABORADORS

Adriana María Barba

Especialitzacions: Drets Humans i Fiscalitat

Està capacitada per exercir l’advocacia a Espanya i els Estats Units. S’ha format als Estats Units, graduant-se Magna Cum Laude al John Jay College of Criminal Law de Nova York i seguidament va obtenir el seu doctorat a la Nova Southeastern University, i a Espanya, obtenint les seves titulacions ala Universitat de Barcelona i a ESADE. S’ha especialitzat en Drets Humans i en Fiscalitat.

Més informació

Ha participat a programes de recerca de Nacions Unides sobre la situació dels nens i nenes associats amb grups armats a Colòmbia i Haití i de voluntariat als camps de refugiats de Calais. Ha treballat de Paralegal Senior a Miami, Nova York i a Europa. El 2015 va obrir la seva pròpia empresa de consultoria jurídica, Vázquez & Barba International Legal Consultants S.L. on presta serveis a empreses multinacionals i inversionistes internacionals amb les seves necessitats legals i comercials a Europa i Amèrica Llatina.

Cristina Bécares

Especialitzacions: Dret de Família i Dret Animal

Advocada en exercici des de setembre de 2006 i mediadora inscrita al Registre de Mediadors de Dret de Família i de Dret Privat. És llicenciada en Dret per la Universitat Autònoma de Barcelona i posteriorment també es va llicenciar en Criminologia a la mateixa universitat. De forma continuada actualitza i amplia els seus coneixements, va cursar el Postgrau de Pràctica Jurídica a l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Terrassa, Màster en Dret Animal i Societat (Universitat Autònoma de Barcelona), Màster en Sistema de Justícia Penal (Universitat de Lleida) i va superar el Curs Superior Universitari en Mediació Civil, Mercantil i Familiar (Universidad Rey Juan Carlos).

Més informació

A banda, ha assistit a nombrosos cursos, jornades i sessions relacionades amb les seves especialitzacions, el Dret de Família, el Dret Penal i el Dret Animal. Destaquen per exemple el curs d’especialització sobre violència domèstica (ICA Terrassa), el curs de Dret Processal Penal (LexNova), el curs pràctic de Dret de Família (LexNova), entre d’altres.

El seu primer contacte amb el món del Dret va ser mitjançant pràctiques universitàries a una Notaria i, posteriorment a un despatx d’advocats, on va passar de ser estudiant en pràctiques (2005) a advocada en exercici. Finalment, a l’agost del 2008 va inaugurar el seu propi despatx a la localitat de Terrassa, prestant els seus serveis professionals a tot l’Estat.

Durant cinc anys (2012-2017) va estar professora associada a la Universitat Autònoma de Barcelona, ha sigut professora a l’Escola de Pràctica Jurídica Anselm Ramoneda de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Terrassa, al mòdul de Dret Penal i ha publicat diversos articles relacionats amb el Dret Animal.

Carlos Felipe Gonzalez

Especialitzacions: Dret de la Propietat Intel·lectual i Dret de les Novss Escnologies

Advocat bilingüe espanyol-anglès de la Universidad Autónoma de Bucaramanga (UNAB) des de 2008, amb especialització en Dret Comercial per la Pontificia Universidad Javeriana de Colombia i Màster en Propietat Intel·lectual, Industrial i Noves Tecnologies per la Universidad Autónoma de Madrid (UAM). Va realitzar el curs de Dret a l’Entreteniment a la Universidad de los Andes (Colòmbia), així com el curs de Models de Contractes al Sector Audiovisual organtizat per l’Organització Mundial de Drets d’Autor (OMPI) i la Direcció Nacional de Drets d’Autor de Colòmbia.

Més informació

Ha treballat al Canal Señal Colombia durant 4 anys, com assessor jurídic encarregat entre altres dels assumptes de drets d’autor i connexes, així com dels convenis nacionals i internacionals.

Ha estat assessor independent de diferents projectes internacionals entre els quals destaca el documental “El Silencio de los Fusiles”, dirigit per la periodista Natalia Orozco, on es narra el procés de pau acordat amb el grup guerriller FARC.

En Carlos Felipe és consultor en assumptes de drets d’autor i connexes, protecció de dades personals i assumptes relacionats amb les noves tecnologies per diversos països d’Europa com Espanya i Irlanda així com per Colòmbia.